Over fotograferen & Wildflowers by Karlijn Goudriaan

Vroeger speurde ik magazine na magazine af op zoek naar inspiratie. Ook mijn archieven puilden uit met beeld dat ik interessant vond en later nog eens terug kon bekijken. Ik nam graag de omgeving en de mensen volledig in mij op. Ook was ik veel bezig met karakter en hoe iemand leefde. Als ik terugblik naar vroeger, weet ik dat het fotograferen toen al in mij zat.

Na een studie Lifestyle aan de kunstacademie en een succesvolle stage bij fotografe Marijke Aerden, heb ik definitief de camera opgepakt om mijn eigen visie op de wereld te vertalen in beeld en door te geven. Dit doe ik inmiddels 8 jaar zelfstandig en ik heb al veel mooie klussen mogen doen voor diverse doeleinden.

Mijn omgeving, mode, film, muziek en identiteit inspireren mij om smaakvolle beelden te creëren die tijdloos zijn. Wildflowers is geïnspireerd vanuit mijn eigen mooie herinneringen en de liefde voor mooie mensen en families. Het is mijn wens om het plezier van het leven vast te leggen. Personen die een bepaalde lifestyle leven en dit gepassioneerd uitdragen. Maar ook stellen die elkaar hun jawoord gaan geven omdat zij beiden in een geweldig leven samen geloven. Dit soort gebeurtenissen leg ik heel graag voor altijd vast.